XYZ Xpansion Pins expanderande styr- och spännstift 16 mm bearbetningsbar

Artikelnummer:38660

XYZ Xpansion ™ Expanderade spänn- och styrstift

38660 M16 Mjukt stål - Bearbetningsbar - för inpressning

 

Mitee-Bites XYZ Xpansion spänn- och styrstift är ett smart spänn- och styrstift för kuber, referensbord och fixturplattor. Den unika, patentsökta konstruktionen ger exakt positionering, repeterbarhet och höga hållkrafter. XYZ Stiftet ger tillgång till samtliga arbetsytor genom sin dolda placering i arbetsstycket. XYZ-stift för inpressning med gänga Press Fit Pins finns i M6, M10, M12 och M16 och den gängade versionen i standardstorlek M12 och M16 för kuber och referensbord. De är tillverkade av värmebehandlat 17-4PH rostfritt stål, de kan expandera upp till 0,7 mm och diametern kan bearbetas för specifika applikationer. Den övre delen av stiftet har en svag avfasning för att skapa maximal kontakt i hålet och ger tillräckligt spelrum under laddning och lossning. Designad för snabba uppspänningar, hög effektivitet och maximal produktion.

Denna version är utförd i mjukt stål och fullt bearbetningsbar

 

Art:  38660

Antal/förp:  1 st M16, inkl fästskruv

 

 

Finns i två versioner:

XYZ-stift med gänga
Gängade XYZ Stift består av en speciellt utformad skruv med insex-spår för enkel montering och demontering i en kub, referensbord eller fixturplatta. XYZ-stiften kan installeras i ett borrat och brotschat hål eller i en härdad borrbussning på en fixturplatta och ger höga hållkrafter. För att installera ett gängat XYZ-stift med precisions borrning, borra och brotscha hålet över minimum nominell diameter på +0.003 till + 0.013 mm.


XYZ-stift för inpressning
Stift för inpressning. Installeras i ett precisionsborrat hål eller i en bussning med gängor för den avsmalnande skruven. Om den exakta positioneringen inte är nödvändig, kan stiften användas ovanpå fixturplattan. Mitee-Bite har ett enkelt verktyg för att göra installation och borttagning av XYZ-stift för inpressning med gänga snabbt och enkelt.

Obs: Om stiftets expanderande del sänks ner i fixturen, var noga med att ge tillräckligt med utrymme för stiftet att expandera.

"

Du måste vara inloggad för att se priset. Logga in

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.