Nyheter

Välkommen tillbaka efter sommar och semester!

 

Hoppas semestern varit bra! 

Nu kör vi på Partille Tool för fullt igen, efter några veckors semester. Vi har varor på hyllorna, redo att levereras till dig och dina kunder! Beställ via vår webshop, ring eller maila oss. Vi är beredda att lösa dina behov.

Tänk på att du alltid kan beställa varor via vår webshop, 24 timmar om dygnet. Priserna visas när du loggar in. Har du inget eget konto skapar du det enkelt på hemsidan under fliken 'Registrera'. Vi levererar samma dag om ordern inkommit före kl 12.00.

 

/Vännerna på Partille Tool

Gradning, fasning och polering är processer där man alltid möter
utmaningar. Med rätt verktyg så kan du göra ett traditionellt
’problemområde’ till en lysande affär.

Vi har produkterna som behövs
för att lösa utmaningar inom området. Verktygen från Cogsdill/Drex
klarar de mest förekommande bearbetningarna i ett enda moment.

Trots Corona och osäkerhet på marknaden så gäller det att planera för framtiden. Vi har produkterna som ökar din produktivitet och lönsamhet, något som kommer att bli extremt viktigt under kommande tid.

Har du krävande kylbehov vid metallbearbetning? Vi har de smarta lösningarna.
Här presenterar vi kylvätskeprodukter från Pirahna. Tillverkade i högvärdig eloxerad aluminium och höga toleranser. Pirahna är en patenterad produkt och tillverkas i Schweitz.

Hög kvalitet och stabilitet kombinerat med oöverträffad flexibilitet. Det ger optimal kylning av arbetsstycke och skär, även vid aggressiv bearbetning i allt tuffare material. Dessa egenskaper är avgörande för att hålla hög produktion i takt med dagens höga krav. För kylvätsketryck upp till 80 bar. Ett mycket prisvärt alternativ till exempelvis rostfritt.

 

Se sortimentet på vår hemsida.
www.partille-tool.se/kylvatskeprodukter/piranha/

Viktigaste arenan för produktion inom tillverkande industri – Elmia Produktion 12 – 15 maj 2020 är framflyttad till 2022 till följd av beskedet från regeringen på onsdagen, om att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 500 deltagare.

På eftermiddagen den 11 mars gjorde Folkhälsomyndigheten en hemställan till regeringen, där myndigheten föreslog att begränsa allmänna sammankomster med fler än 500 deltagare.

På onsdagkvällen 11 mars beslutade regeringen att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och förbjuder nu alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Detta på grund av hotande virussmitta COVID-19. 

 

-Tack för ett riktigt bra samarbete!

Det har återigen varit ett av de bästa åren någonsin och vi har ökat volymerna i många varugrupper. Några produkter som varit extra framgångsrika är oljedimavskiljare, många företag har blivit medvetna om kraven på god arbetsmiljö, samt slip- och gradningsverktyg från Xebec, uppspänning från amerikanska 5th Axis och så klassikerna förstås, LocLine, Mitee-Bite, mätinstrument från tyska Tschorn och många fler.

/Vännerna på Partille Tool

 

Tänk på att du alltid kan beställa varor via vår webshop, 24 timmar om dygnet.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.