Många besökare på Elmia Produktionsmässor

Många besökare på Elmia Produktionsmässor - Sveriges viktigaste industrimässa

-Många besökare i vår monter och stort intresse för våra produkter, konstaterar Bo Blom, VD på Partille Tool. Vi visade bland annat upp oljedimavskiljare från Filtermist, en produkt som blivit högaktuell nu när det är stort fokus på arbetsmiljö och hållbarhetsfrågor. En liten investering som gör stor skillnad, dessutom är Filtermist produkter världsledande och har utvecklat en teknik som gör skillnad. 

Sex mässor och 475 utställare. Det gör Elmia Produktionsmässor till Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri. Var med redan vid invigningen för att höra vad industrins branschföreningar ser för möjligheter och utmaningar i framtiden. 

Elmia Produktionsmässor avslutades fredag 18 maj. På plats var ledande representanter från industrins branschföreningar för att samtala kring de viktigaste frågorna för framtiden.

Ett unikt tillfälle för svensk industri med sex mässor på samma ställe. Elmia Produktionsmässor är Sveriges viktigaste industrimässa enligt branschen. Partille Tool ställer ut och visar några av de mest intressanta delarna i sitt sortimen av vilka kan nämnas ex:

-5th AXIS - 5-axliga skruvstycken

-FILTERMIST - oljedimavskiljare

-XEBEC - gradningsverktyg

 

Mer att läsa - klicka här!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.