Partille Tool besöker EMO i Hannover

Partille Tool besöker EMO i Hannover

EMO-mässan är en av de viktigaste mötesplatserna för metallbearbetningsindustrin. Med fokus på skärande och bearbetande verktygsmaskiner, tillverkningssystem, precisionsverktyg, automatiserade materialflöden, datateknik, industriell elektronik och tillbehör, täcker EMO in hela tillverkningsprocessen och visar upp en unik bredd av toppmoderna metallbearbetningsprodukter.

Partille Tool besöker den stora EMO-mässan i Hannover. Det är Bo Blom, VD samt Jonny Saaby, KEY-Account manager som är på plats. -De flesta av de varumärken vi marknadsför och säljer i Sverige är representerade på mässan, säger Bo Blom. Det är viktigt att vi har kontinuerlig kontakt och följer upp vad som händer på marknaden. -Och så får vi ta del av alla nyheter och trender, av vilka vi tar med oss ett antal produkter till den Svenska marknaden.

EMO är plattformen där utställare och besökare från hela världen möts och utvecklar affärskontakter samt upprätthåller befintliga relationer. Här presenteras de senaste innovationerna och tekniska lösningarna. De omkring 2200 utställarna räknar med uppemot 170.000 besökare under mässans sex dagar den 16 - 21 september. 

 

På bilden ser vi Bo Blom tillsammans med Alison Green från Filtermist samt Jonny Saaby, Partille Tool.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.