Edströms Verktyg AB i Jönköping, nu certifierad återförsäljare av Filtermist!

Edströms Verktyg AB i Jönköping, nu certifierad återförsäljare av Filtermist!

Edströms Verktyg AB i Jönköping, nu certifierad återförsäljare av Filtermist! Nu har Jonatan Magnusson med företaget Edströms Verktyg AB i Jönköping tillkommit i skaran.  Vi hälsar Jonatan med kollegor välkomna som ännu en välutbildad Filtermist-återförsäljare. Utbildningen består av en heldagsutbildning av Partille Tool i Mölndal. Utbildningen och certifieringen genomförs av Anders Sundberg och Bo Blom på Partille Tool. Filtermist är världsledande inom området och i Sverige har produkterna sålts sedan 1990-talet. De flesta av dessa är ännu i bruk. Så det är med andra ord väl beprövade produkter där man kan lita på god funktion under många år.  

 

Eliminering av oljedimma är avgörande för en god arbetsmiljö

En effektiv filtrering och omhändertagande av oljedimma med aggregat från Filtermist innebär också positiva effekter, inte minst ekonomiska. Jämfört med centralaggregat och centrala utsug behåller man den uppvärmda luften inomhus och slipper bekosta uppvärmning av ny kall uteluft. Vidare är en lokalt monterad oljedimavskiljare från Filtermist mycket lätt att flytta med vid en ev omflytt i produktionslokalen. Inga stora fasta installationer som påverkar och som måste konstrueras om.

Läs mer om Filtermist här-->

 

På bilderna ses medarbetare från: 

Jonatan Magnusson på Edströms Verktyg AB. Edströms Maskin och Edström Verktyg är tillsammans en av Sveriges ledande maskinleverantörer med kända varumärken som Haas och Kitamura.

 

Certifieringen innebär att Partille Tool Trading AB intygar att återförsäljaren har genomgått utbildning gällande användning, dimensionering av Filtermist oljedimavskiljare samt även kunskap om Arbetsmiljöverkets föreskrifter och allmänna råd om hygieniska gränsvärden gällande oljedimma.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.