Partille Tool förstärker ägarstrukturen och satsar vidare!

Partille Tool förstärker ägarstrukturen och satsar vidare!

Partille Tool förstärker ägarstrukturen och satsar vidare!

 

Efter två lite märkliga år med pandemi så kan man konstatera att Partille Tool står stabilt. Vi har fortsatt haft riktigt bra utleveranser och bibehållna nivåer samt en försäljning som dessutom ökat under hösten.

-Ja, vi kan konstatera att verkstadsindustrin gått väldigt bra under året, och det har påverkat oss positivt, säger Bo Blom. Nu förstärker vi dessutom på försäljningssidan genom att Bert Johannesson går in som delägare och ny VD i bolaget. Bo Blom som drivit företaget i 36 år, sedan 1985 kommer att arbeta kvar på bolaget även fortsättningsvis.

-Ja, det har varit många otroligt spännande år, där Partille Tool, som tidigare varit en mekanisk verkstad, omdanades till att bli ett av de mer namnkunniga agenturbolagen i branschen, säger Bo. Dessutom har vi företagets egenutvecklade produkter – Esset och PosiStop - som fortfarande exporteras till ett 20-tal länder runt hela jorden. Nu gäller det att satsa vidare och genom att göra den här förändringen förstärker vi inte minst på marknadssidan. Bert Johannesson är en känd profil inom branschen genom sina 17 år som agent för Nikken Scandinavia AB.

 

NIKKEN NU HOS PARTILLE TOOL

-Jag ser verkligen fram emot det här, ska bli riktigt roligt att få komma ut och presentera Partille Tools stora sortiment för våra kunder och återförsäljare, säger Bert Johannesson. -Dessutom kommer vi även fortsättningsvis att få representera Nikken, vilket blir ett bra tillskott till Partille Tools stora sortiment.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.